Ze is al jaren beroemd en heeft in die jaren al veel verschillende looks gehad. Ik heb het over niemand minder dan Christina Aguilera! Van dirrty-girl tot een chique Marilyn Monroe look.

De onderste foto is al van een tijdje terug, tegenwoordig zien we haar met platinablond haar en een rechte pony. Als je dit gelezen hebt weet je hoe je er divalicious uit kan zien als Christina. ;)

   

How do you get it?

Make-up

Basis: Gebruik een goed dekkende foundation in de juiste kleur. Een goede concealer waarmee je oneffenheden wegwerkt is ook een must. Fixeer hierna de basis met een transparante poeder, zodat je niet gaat glimmen. De kleur van haar blush is moeilijk te zien, ik raad je aan om voor een kleur te gaan die bij je huid past. Net als Christina kun je een schoonheidsvlekje tekenen, dat hoeft natuurlijk niet.
Ogen: Haal je oogschaduwbasis en oogschaduw maar tevoorschijn, want die heb je met deze look wel nodig. Begin met de basis en doe daar wat zwarte/donkergrijze oogschaduw overheen. Alleen op je ooglid! Vervaag dat wat naar boven, en blend het verder als dat nog nodig is. Gebruik in je acrade-boog een wat lichtere tint. Daarna breng je eyeliner aan op je bovenste ooglid, niet té dik. Breng daarna zwart oogpotlood aan op je onderste ooglid. Niet op je waterlijn. Vervaag dit een kleiiin beetje. Doe daarna meerdere laagjes mascara op (voor extra krul: gebruik een wimperkruller). Epileer je wenkbrauwen. Eventueel kan je ze bijtekenen en wenkbrauwgel gebruiken.
Lippen: Let’s get pink! Zoals je ziet zijn Christina’s lippen lichtroze met een mooie glans. Je kunt gelijk een lipgloss aanbrengen. Maar wat je ook kan doen is éérst een lipstick in de juiste kleur, en daarna als finishing touch kleurloze lipgloss er overheen.

Haar

‘Maar ik heb geen platinablond haar!’ denk je nu misschien. Niet getreurd! Ook met een ander kleurtje of een ander model kan je eruit zien als Christina. Steek je haar op. Een rommelknot, klein staartje enzovoorts. Verzin iets leuks! Laat subtiel wat plukken eruit. Als je laagjes hebt is dit perfect. Toupeer vervolgens deze plukken een beetje. Niet dat ze helemaal omhoog staan, maar wel dat ze iets ‘boller’ zijn. Fixeer je creatie met wat haarlak, zodat het goed blijft zitten. Zorg dat je voorste plukken stijl zijn. Verdeel je voorste plukken in tweeën en laat ze stijl langs je hoofd hangen. Ook hier weer haarlak er overheen. ;)

Overig

Zo’n mooi bruin huidje krijg je niet zomaar! Gebruik een goede zelfbruiner of ga een dagje in de zon liggen voor een subtiel kleurtje. Miss Aguilera heeft hier gouden ringen als oorbellen met leuke steentjes. Check die te strakke bandjes om haar schouders! Die hadden eigenlijk iets losser gemoeten.. Maar laten we dat negeren, iedereen maakt wel eens een foutje. ;)