Gimme that luxurious volume!

Heb je van jezelf stijl, futloos haar en hangt het altijd alleen maar langs je gezicht? Het is voorbij, want ik vertel je hoe je eenvoudig volume in je haar kunt krijgen!

Wassen

Was je haren met een volumeshampoo. Een goede volumeshampoo is bijvoorbeeld die van John Frieda: Luxurious Volume. Zoals je ziet is er een hele lijn van. De shampoo maakt je haar als het ware dikker, en geeft volume. Maar niet alleen John Frieda heeft volumeshampoos, er zijn talloze andere merken met shampoos die je haar zichtbaar meer volume geven.

Producten

Met de juiste stylingproducten kun je heel wat volume creëren. Denk aan mousse, gel en haarlak. Je kunt voorover gaan hangen en wat mousse in je haar kneden (begin bij de haaraanzet), je kunt dit ook doen met gel. Met haarlak kom je ook ver: hou een pluk omhoog en spray wat lak bij de haaraanzet. Fixeer je hairdo met haarlak.

Föhnen

Als je je haar op een bepaalde manier föhnt creëer je ook meer volume! Een föhn en eventueel een haarborstel is all what you need. Je kan dit op 2 manieren doen: 1. Naar voren hangen met je hoofd en haar en op deze manier je haar droogföhnen. Breng eerst wat mousse aan voordat je gaat föhnen. Als je haar droog is ga je in een keer naar achter met je haar en je zult zien dat je meer volume hebt. Manier 2: Met behulp van een borstel kan je je haar drogen. Een ronde borstel werkt het beste. Hou de borstel vlakbij de haaraanzet en rol als het ware je haar door de borstel. Lok voor lok.

3 reacties op Gimme that luxurious volume!

 • Ik ga het eens proberen op die manier, ik föhn het ook altijd wel, maar Het bleef nooit zitten, misschien is de shampoo een goed idee!

 • Goede tips^^. Maar ik wil mijn haar eignelijk altijd zo stijl mogelijk :b

 • De John Frieda Luxurious Volume collectie is dikke zever. Ok, na het föhnproces ziet je haardos er voller uit, maar helaas hangt mijn haar de volgende morgen weer futloos. Dan moet ik ze zeker wéér wassen en föhnen om dat volume weer te verkrijgen? Hell no! Ik was mijn haren het liefst om de 3 dagen. Bovendien is het een zeer dure spul die John Frieda! Het is al dat geld niet waard, geloof me meiden. Trouwens, na elke föhnproces ziet je haardos er sowieso voller uit, ook al gebruik je een spotgoedkope shampoo. Maar de bedoeling is natuurlijk dat je die volume tenminste 48 uren hebt. En persoonlijk vind ik hiervoor de Nivea Volume Sensation-gamma goed. Is ook véééél goedkoper dat die van John Frieda!
  Nog iets: meiden met geverfde haren ‘denken’ dat ze na het gebruik van John Frieda Luxurious Volume ontzettend veel volume hebben, maar dat is het niet. Het is gewoon gezichtsbedrog. Want geverfd haar toont sowieso je haren voller en dikker van structuur.
  Conclusie: als je John Frieda toch persé wilt kopen, dan is het -geloof me- zonde voor je geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
 • Je bent in Griekenland of niet pita gyros ikkreegmaardehelftop
 • Blue Caves Zakynthos Greece
 • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
 • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
 • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
 • Gister in Agia Efimia Kefalonia Greece
 • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
 • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
YouTube