Get the look: Alicia Keys

Ik vind Alicia Keys ontzettend mooi! Deze foto kwam ik van haar tegen en ik móest deze gewoon gebruiken voor deze rubriek, Get the (celeb)look! So here we go.

How do you get it?

Make-up

Basis: Op deze foto lijkt Alicia een perfecte huid te hebben. Geen oneffenheden, puistjes, littekens, helemaal egaal. Ik denk alleen dat dat gephotoshopt is. Hoeft natuurlijk niet – maar vaak is het wel zo. Voor een stralende huid gebruik je een dagcrème, foundation (alleen als het nodig is), concealer, poeder en eventueel nog wat bronzer. Overdrijf niet! Met deze look is de huid rustig gehouden, geen blusher en dergelijke. Zorg dat je wenkbrauwen mooi in model zijn en teken ze iets bij als je dat normaal ook doet. Fixeren doe je met wenkbrauwgel.
Ogen: Breng zwart oogpotlood aan op je gehele waterlijn. trek dit door in de binnenste hoek van je oog naar boven. Daarna breng je wat oogschaduwbasis aan op je oogleden en breng wat zwart/goudbruine oogschaduw aan. Niet over je hele ooglid, alleen op het randje het dichtsbij je wimpers. Breng ook een klein beetje aan onder je onderste ooglid, en vervaag dat goed. Krul je wimpers en breng wat laagjes mascara aan. Zwart of bruin, het kan allebei!
Lippen: Alicia heeft een mooie donkerrode lippenstift op, met daarover wat doorzichtige gloss.

Haar

Haar zwarte haren zijn opgestoken tot een soort knot. Experimenteer een beetje, kijk wat jou het beste staat. Alicia heeft als accesoire een grote (fake) bloem in haar haren, als je dit leuk vind doe je dit ook, hoeft natuurlijk niet.

Overig

Alicia is gekleed in natuurlijke tinten, bruintinten vooral. Ze draagt oorbellen die goed matchen bij haar kleding.

4 reacties op Get the look: Alicia Keys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
  • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
  • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
  • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
  • Gister in Agia Efimia Kefalonia  Greece
  • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
  • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
  • h e r f s t tree autumn
  • Dagje gewinkeld in Londen gister met lindavnieuwkerk
  • Oxford Street London
YouTube