Eens in de zoveel tijd organiseren de meeste scholen in ons land een sportdag! Jep, een dag waarop je op het hockeyveld, voetbalveld of op de atletiekbaan te vinden bent. Zo vindt de een het ontzettend leuk, zo blijft de ander het liefste thuis. Maar waar moet je aan denken met een sportdag? Ik geef je wat tips!

  • Pak de dag van te voren je tas alvast voor zoveel mogelijk in en leg je (sport)kleding vast klaar! Dat scheelt weer ’s ochtends, kan je iets langer blijven liggen!
  • Overdrijf niet met je make-up. Vaak loopt make-up toch alleen maar uit. Het is natuurlijk aan jezelf hoe je je opmaakt, maar ik vind het veel prettiger om alleen wat foundation, poeder (+ bronzer), en mascara te gebruiken.
  • Neem een lippenbalsem/vaseline voor in je tas. Kun je even smeren als je droge lippen hebt!
  • Vergeet niet om genoeg drinken mee te nemen. Op een sportdag beweeg je veel, zweet je meer en heb je dus meer vocht nodig. Zeker in combinatie met een warme zon is het belangrijk dat je goed drinkt.
  • Doe iets leuks met je haar! Een rommelknot, staart, klemmetjes, speldjes, zolang je haar maar uit je gezicht is!
  • Neem geen tot weinig kostbare spullen mee. Je iPod kun je het beste thuislaten en je mobiel heb je ook niet nodig. Dit soort spullen kunnen alleen maar gestolen worden en da’s natuurlijk hartstikke zonde.
  • Een lekker warm vest is naar mijn mening een must. Voor als die koude wind harder wordt of wanneer de zon achter de wolken verdwijnt.

Good luck!

Toevallig had ik  vandaag een sportdag. De hele dag softballen, hm, niet helemaal mijn ding. Maar gezellig was het wel hoor! En daar gaat het om. Het was lekker weer, in het begin wat koud maar daarna lagen we in de pauze heerlijk in het zonnetje. Ben nu wel een beetje moe (ik hoefde gelukkig niet naar huis te fietsen – ik kreeg een lift van mijn vriendje op de brommer hihi). Ik wens jullie nog een fijne dag!