Oh I’m blushing!

Blush heb je in verschillende soorten en maten. Dat je blusher op je junkbeenderen moet aanbrengen weten we wel, maar hoe zit het met de verschillende soorten blush? Vloeibaar, in poedervorm, mousse? Ik leg je uit welke blush het best bij jouw huidtype past!

Droge huid (met droge plekjes)

Voor de droge huid is een crèmeblush ideaal. Door de crème-achtige substantie wordt je huid niet droger dan deze al is. Crèmeblush trekt als het ware in je huid. Met je vingertoppen breng je dit aan, in kloppende bewegingen.

 

 Normale huid (soepel en glad)

Eerlijkgezegd vind ik dat een normale huid zo’n beetje alle texturen blush kan hebben. Mousse, crème , poeder, wat jij fijn vindt! Mousse breng je aan met een klein sponsje of met je vingertoppen. Ook hier weer: met kloppende bewegingen voor een natuurlijk effect.

 

Vette huid (zichtbare poriën en glimmen)

Een poederblush is een must voor de vette huid. Het poeder absorbeert de huidvetten als het ware. Een poederblush breng je aan met een blusherkwast. Niet teveel in één keer aanbrengen, je kan beter eerst wat minder aanbrengen en daarna iets meer, in plaats van teveel blush aangebracht hebben en dat er weer af moet halen.

6 reacties op Oh I’m blushing!

 • Ik hou zelf niet zou van cream/mousse blushes, echt heel erg irritant aanbrengen!
  Liefs.

 • Ik zou zo graag een keer een blusher willen proberen eigenlijk, maar ik ben echt bang dat ik er dan uit zie als een kabouter, met van die roze wangetjes ^^”

 • Ik hoouuu van blush! Ik heb alleen maar poeder, niet echt alleen omdat ik een vette huid heb (mijn wangen zijn best normaal, alleen mijn T-zone is vet). Ik vind poeder gewoon makkelijker op te brengen en lekker bijvoegen enzeau ;)
  Handig artikel, je weet veel over make up als ik zo je websiteje langs ga! Leuk hoor!
  Kus Kus Martine

 • Hoi Melis! <3 Ik moest nog behoorlijk wat artikelen bijlezen, maar wat zijn ze leuk! Zelf ben ik niet zo'n beauty-guru, dus ik heb zeker wat aan je tips. Blijf vooral zo doorgaan, aljeblieft. Liefs, Marieke.
  OH! En P.S. ...zelf gebruik ik alleen een vrij vloeibare concealer(?) van Bourjois om er wat wakkerder uit te zien 8D. Works for me.

 • Zoals Marieke al zei: Ik heb ook heel wat aan jouw tips!
  En over dit artikel: Ik zou graag wel blush dragen omdat ik het wel cute en mooi vind, maar het staat mij gewoon niet denk ik omdat ik sproetjes heb. Of misschien moet ik dan gewoon echt de júiste blush vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
 • Je bent in Griekenland of niet pita gyros ikkreegmaardehelftop
 • Blue Caves Zakynthos Greece
 • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
 • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
 • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
 • Gister in Agia Efimia Kefalonia Greece
 • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
 • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
YouTube