In de limited edition van Essence – Creamylicious – zitten natuurlijk ook oogschaduws. En 2 ervan kocht ik, een in de kleur 02 Iced Chai Latte en een in 03 Coffee Cream. De laatste tijd ben ik helemaal into naturel dus ik was ontzettend benieuwd naar deze oogschaduw!

Ik heb nog getwijfeld of ik een nagellak mee zou nemen, maar ik heb dit toch niet gedaan. Ik maakte een lakje wat open en hij leek me erg waterig. That’s not what I like.

 Mijn mening

Hele fijne oogschaduws dit! Voor € 1,99 heb je er al een in huis. De verpakking vind ik er luxe uitzien, ze doen me een beetje denken aan MAC oogschaduws. De lichtste kleur (links) kun je heel goed gebruiken als highlighter, de donkerdere kleur (rechts) is prima voor over je hele lid of alleen in je buitenste ooghoeken / crease. Dit doe ik dan ook heel vaak. De kleuren zijn supermakkelijk te combineren! De oogschaduws zijn niet helemaal mat, maar er zit bijna geen shimmer in. Als je de oogschaduw in het licht houdt zie je wel wat miniglitters, op je ooglid zie je dit niet. Heel mooi voor een natuurlijke look!

 

Swatches

Kortom: echt een van mijn favoriete oogschaduws van dit moment! Zo zie je maar dat je voor superweinig geld toch goeie producten kan kopen. Ik zeg niet dat alles van Essence even goed is, maar deze oogschaduws zijn zeker het proberen waard! I love it.