Lilly Allen vind ik er vrijwel altijd leuk uitzien. Ze draagt soms wat aparte combinaties (sneakers onder een kort jurkje), maar dat maakt haar juist uniek.

How do you get it?

Make-up

Basis: Zoals je ziet heeft Lilly nauwelijks tot geen foundation op. Begin met een (getinte) dagcrème en laat die lekker intrekken. Je kunt eventueel nog wat poeder gebruiken, mits het onnatuurlijk lijkt. Wat lichtroze blush op de appeltjes van je wangen geeft je een lief blozend gezichtje (zo zie je maar: lichtroze blush staat oók bij zwart haar).
Ogen: Van veraf lijkt het of Lilly ook nauwelijks tot geen oogmake-up draagt. Als we goed kijken zien we dat ze wel degelijk een (dun) zwart randje op haar bovenste ooglid heeft. Dus pak je zwarte eyeliner en zet een subtiel zwarte streep. Wat mascara op je bovenste wimpers is voldoende, dit is al genoeg voor een open, frisse blik.
Lippen: Geen felle lipstick of lipgloss voor Lilly. Hooguit een verzorgende balsem of wat vaseline.

Haar

Lilly Allen heeft mooi, zwart en glanzend haar. Gebruik wat serum over je (lange) lokken voor een mooie glans. Of was je haar met een goede glans shampoo. Kam je haar, en stijl het als je van jezelf nog niet zulk stijl haar hebt. Als je een pony hebt kun je die het beste nonchalant met wat ‘losse’ plukjes (check miss Allen) over je gezicht laten vallen.

Overig

We zien weinig van Lilly haar kleding. Een wit topje is wat ze draagt.. maar accesoires? Die zijn niet te zien.