Al even ligt het in de winkels, maar omdat ik dit toch veelbelovend vind nog even een artikel. En wel over L’Oréal Studio Secrets. Make-upmerk L’Oréal Paris komt met een professionele make-uplijn! “Het is de hoogste tijd om de geheimen van studiomake-up aan jullie te onthullen,” vertelt top model Linda Evangelista die verschillende campagnes doet voor L’Oréal.

De collectie bestaat uit producten die precies aansluiten op de ‘5 beautygeheimen’ van L’Oréal (een perfect huidoppervlak, een egale huid, een vlekkeloze teint, schitterende ogen en sublieme lippen). Je vindt in deze collectie het volgende:

– Foundation primers
Bestaande uit een primer tegen roodheid, en twee tegen een doffe huid (eén voor de lichte id en twee voor de donkere).

– Foundations
Bestaande uit de glans-absorberende matterende foundation (kost €18,49) en de High Definition gladmakende foundation (kost €22,49),

– Oogschaduws en potloden
Bestaande uit 24 oogschaduws (kost €12,49) en oogpotloden (kost €11,49). Deze kun je goed met elkaar combineren

– Lipsticks, lipglosses & lipliners
In deze lijn zitten lipsticks in 32 verschillende kleuren en 3 formules: glans, satijn en mat (kost €14,99). Maar ook bevat deze lijn lipglosses (kost €13,99) en lipliners (kost €11,49). Ook deze producten zijn weer goed met elkaar te combineren.

Sinds 2 weken ligt deze collectie in de winkels. Studio Secrets is alleen verkrijgbaar bij de grotere Etos filialen. Ik ben superbenieuwd!