Dit palette heb ik al ontzettend lang. Ik schat zo’n 4 jaar. Toen ik in groep 8 zat had ik een feestje van 3 vriendinnen, en kocht ik voor hen allemaal zo’n palette. Voor mezelf kocht ik er ook een, bij de Kruidvat als ik het mij goed herinner. Toen ik zo jong was gebruikte ik natuurlijk nog geen make-up, maar sinds een jaartje ongeveer gebruik ik dit palette weer.

 

Het is echt een mega-goed palette! Veel pigment, mooie kleurtjes, en alles is makkelijk met elkaar te combineren. Je ziet dan ook vaak bij EOTD’s dat ik een kleur uit dit palette heb gebruikt. Wat ook een pluspunt is: de oogschaduw ruikt heerlijk! Don’t ask me why, ik heb verder ook geen geurende oogschaduw. Het is een heel lekker zoet geurtje, erg aangenaam!

Wat ik wel wat jammer vind is de verpakking, deze oogt wat kinderlijk. Ik had liever een mooi zwart palette gehad maar goed, dit is slechts een klein minpuntje. Er zit een handig spiegeltje bij (dat zwarte op de foto hierboven).

Als ik ‘Casuelle Cosmetics’ google vind ik niet veel. Behalve deze giftset die je online kunt kopen is er maar weinig informatie over dit merk. Jammer, want dit oogschaduwpalette is echt een van mijn favorieten! Binnenkort (als er vraag naar is?) zal ik swatches plaatsen.

Kennen jullie dit merk?