Al eerder schreef ik over de actie bij de Kruidvat: 1+1 gratis bij Gosh! Natuurlijk ben ik even langs de Kruidvat gegaan en heb daar 2 oogschaduw quattro’s gekocht. Ik heb hier een hele reeks foto’s van genomen dus wees gewaarschuwd! ;-)

De linker op de foto hierboven heet Q48 Blooming Forest en de rechter Q46 Grand Passion.

Zoals je ziet is Grand Passion met wat shimmer erin, en is de Blooming Forest bijna helemaal mat. Erg mooi! Handig vind ik altijd dat de kleuren van Gosh in zo’n oogschaduw goed met elkaar te combineren zijn. Zo hoef je dus niet eindeloos te zoeken naar een goed matchende kleur!

Het pigment in deze oogschaduws vielen me iets tegen. Ik heb ook een Gosh trio en die bevat veel pigment. Dit had ik dan ook van deze oogschaduws verwacht. Misschien komt dit nog, en is het alleen het bovenste laagje wat niet zo veel pigment afgeeft (heb ik al eens eerder gehad).

Hierbij beloof ik in elk geval nog swatches, ze komen er aan!

Zijn er nog meer mensen die leuk gescoord tijdens deze 1+1 gratis actie?