Ik schreef al eerder dat ik dit product van Gosh had gescoord in de sale. Dit lijkt misschien een roze lippenstift maar dit is het niet: het is de Soft’n Shine lip balm in de kleur Barbie!

Wat Gosh belooft:

“Soft’n Shine is a super soft lip balm that moisturises, softens and nurtures your lips. Availble in seductive and sensual colours, it makes your lips shiny, tempting, soft and super sexy. The Soft’n Shine colours are partially transparent with a hint of mother-of-pearl and feature a mild, delicious vanilla flavour.”

En verder:
– SPF 15
– met vitamine E
– verzacht je lippen

Mijn Mening

Ik kocht dit product omdat een vriendin van mij zeer tevreden is over deze lip balm. Af en toe mocht ik deze eens lenen en ook ik was verkocht. Toch kocht ik hem niet, maar toen ik hem in de sale-bakken zag liggen kon ik hem niet laten liggen. Wat een fijne lip balm, hij maakt je lippen glanzend. Daarnaast tovert hij een mooi subtiel roze kleur op je lippen en maakt deze erg zacht. De lichte vanille geur is ook lekker.

Kortom: een fijne lip balm met een mooi roze kleurtje die je lippen zacht maakt én laat glanzen.

Swatches

Deze lip balm kost €8,48 en is te koop bij Kruidvat.