Ik werd door Joyce & Britt en door Patricia genomineerd voor de Beautiful Blogger Award. Super leuk dames, bedankt!

Er zijn een aantal regels die bij deze award horen:
1. Bedankt de blogger die je de award heeft gegeven.
2. Zet de award op je blog.
3. Link de persoon die je heeft genomineerd.
4. Deel zeven interessante facts over jezelf.
5. Nomineer zeven andere bloggers

En hier komen ze dan, de zeven facts over mijzelf:

1. Ik zit met smart te wachten op een concert van Beyoncé. Ik ben een echte fan van haar. Haar nummers, haar clips, I love it! Ik heb geruchten gehoord dat ze in mei naar Nederland komt, zeker te weten dat ik daar dan bij ben (als mijn portemonnee het een beetje toelaat).

2. Als ik (veel) dingen moet doen maak ik altijd lijstjes. Ik heb er een speciaal notitieboekje voor, anders ben ik bang dat ik dingen vergeet! Het boekje staat al voor de helft volgeschreven met to-do-lists.

3. ’s Avonds heb ik altijd een heel ritueel: ik ga naar de badkamer, haal mijn make-up eraf, reinig mijn gezicht met een tonic, poets mijn tanden, borstel mijn haar, ga naar bed, smeer mijn lippen in met Vaseline en vervolgens check ik of mijn wekker aan staat. Tenzij het weekend is natuurlijk.

4. Mijn handen en voeten zijn ongeveer áltijd koud. Zelfs al doe ik de dikste sokken aan, of 2 sokken over elkaar, ze blijven koud. Mijn moeder denkt dat het komt doordat ik te weinig beweeg – dat valt echt wel mee! Ik sport 2 keer in de week, ik fiets elke dag 40 minuten heen- en terug naar school, ik heb 2 uur schoolgym in de week en helaas ben ik gedoemd elke dag 4 trappen op en af te gaan op school.

5. Op 25 mei, mijn verjaardag, doe ik eindexamen in Duits. :l Ik zit dan middenin mijn eindexamens.

6. Aanstaande zomervakantie ga ik 2 weken op vakantie naar Toscane, Italië. Ik heb er al superveel zin in, het schijnt daar altijd heerlijk weer te zijn we verblijven daar op een luxe camping, in een huisje. :)

7. Waarschijnlijk ga ik na de zomervakantie met de mbo-opleiding: Secretarieel. Lijkt me een hele leuke opleiding!

.

Ik nomineer hierbij Danique, Lisan, Vera Camilla, Sharony en Neko. I know, het zijn er vijf. Ik vond zeven echt teveel, en aangezien heel veel blogs die ik volg al genomineerd zijn laat ik het hierbij. Geen idee of sommigen hiervan al genomineerd zijn, eigenlijk.