Op de site van Sharon vond ik een stukje waarin ze getagged was, en ze taggede iedereen die het wilde invullen! Dat leek mij wel leuk, dus bij deze. :)

How old were you when you first started to use makeup?
Ik zat in de eerste klas (dus ong. 12/13 jaar) toen ik voor het eerst mascara ging gebruiken. Niet heel overdreven, ik had ook nog nooit van een wimperkrultang gehoord en de mascara was van de Hema. In de tweede klas (13/14 jaar) ging ik foundation, ik geloof ook poeder en oogpotlood gebruiken. Oh en camouflagesticks, want ik had last van puistjes.

What was your first makeup product?
Een mascara van de Hema. De kindermake-up van toen ik klein was niet meegerekend.

Who inspired you to use makeup?
Ik denk de mensen om mij heen in die tijd. Als onzeker meisje van 12 zag ik dat om mij heen meiden make-up gingen gebruiken en ik wilde dat ook. Mijn moeder gebruikte foundation en dat leende ik heel soms.

Why do you use makeup?
Omdat ik het mooi vind, en ik het leuk vind om me op te maken. Er zijn zat dagen dat ik geen make-up draag, ik zou best zonder kunnen als het zou moeten (maar liever niet naturlijk).

What’s the best beauty tip you’ve ever got?
Eh, dat zijn er teveel.

What’s your beauty tip for us?
Altijd goed je make-up eraf halen en je gezicht reinigen. Dat is denk ik toch wel de basis voor mooie make-up.

How do you store your makeup?
In de badkamer. Ik heb een mandje voor de basis (foundation, poeder, blushes), en de oogmake-up (oogpotloden, mascara’s enz.) bewaar ik in een grote etui/toilettas. Lipglosses en lipsticks liggen in een beautycase in mijn kamer.

How long does it take for you to apply your makeup?
Meestal rond de 15 minuten. Als ik de tijd heb doe ik wat rustiger aan en besteed ik er ongeveer 30 minuten aan. Het hangt er ook vanaf wat ik doe qua make-up.

What’s your favorite makeup brand and why?
The Body Shop vind ik een fijn merk, net als Lancôme. Maar ook de goedkopere merken hebben goede spullen in hun assortiment hoor, zoals Catrice bijvoorbeeld. Ik kan niet echt 1 favo merk noemen.

Which product do you really want to have at the moment?
Ik ben erg benieuwd naar de foundation roller van L’Oréal Paris. En verder heb ik op dit moment niet zoveel dingen die ik per sé wil hebben. Er zijn wel wat dingetjes die ik nodig heb zoals concealer en wenkbrauwgel. Ik ben van plan de gel van Anastsia te kopen. Oh en verder wil ik wonderolie ook nog eens proberen. Maar hier is allemaal geen haast mee.

Ik tag hierbij Lydia van dailyglam.nl!