Wat zal 2010 ons brengen op make-up gebied? Gaan we net als vorig jaar weer massaal voor de smokey eyes of wordt het toch de nude-look, die ook veel te zien was op de catwalks. Lees hier de make-up trends voor de aankomende lente en zomer!

Trend 1: Eyeliner
Met eyeliner kan je heel veel kanten op, en het is de perfecte manier om je ogen te accentueren. Dit is dan ook een trend die we waarschijnlijk veel gaan zien in 2010. Eyeliner is hot en helemaal hip. Je kan voor de verandering ook je eyeliner wat verder laten doorlopen, waardoor je wings krijgt.

Trend 2: Smokey eyes
Jawel, de smokey eyes zijn niet meer weg te slaan in beauty-land. We hebben veel de zwarte versie gezien, en dit jaar gaan we voor veel kleur, glitter en glans. Ook de vorm mag anders: breder, puntiger enzovoorts. Leef je lekker uit!

Trend 3: Pastelkleuren
De tegenpool van de smokey eyes: de pasteltinten. Voor een mooie, rustige look gebruik je pastelkleuren. Nieuw is de pastelkleurige eyeliner, die we nog niet veel eerder gezien hebben.

Trend 4: Knallende lippen
Lippen mogen fel! Maar wat echt een must wordt zijn lippen die een perfecte vorm hebben. Een matte, frosty of glansfinish is minder belangrijk.