Bijna heel Hollywood is onder het mes gegaan, en veel sterren die zich buiten Hollywood bevinden hebben ook operaties ondergaan. Om medische redenen? Meestal niet. Vaak vinden sterren dat zij moeten voldoen aan een bepaald beeld: “perfectie”. Want ja, dan heb je geld zat en ach, wie ziet het?

Ik zocht wat foto’s bij elkaar van celebs die meerdere dingen hebben laten doen. Denk aan liposuctie, nosejob, boobjob, opgespoten lippen enzovoorts!

Angelina Jolie liet een neuscorrectie doen

Lindsay Lohan ging voor een borstvergroting

En zelfs onze Twilight-hunk Robert Pattinson ging voor een neuscorrectie

Tila Tequila vond haar boobs te klein

Heidi Montag heeft ongeveer alles laten doen..

Ook Paris haar neus is fake

Tyra Banks liet ook haar neus doen en ik denk ook haar bovenlip

Zelfs de mooie Blake Livly vond zichzelf niet mooi genoeg

Megan Fox wilde én vollere lippen én een nieuwe neus

Wow hè? Wat ik hiermee wil zeggen: doe vooral geen moeite om op sterren te lijken. Er zijn zóveel celebs die gewoon fake zijn. Het is natuurlijk superleuk om je op te maken zoals hen, je haar te doen net als zij. Maar besef wel dat je er nooit zo “”perfect”” uitziet als deze mensen. En wie bepaalt nou helemaal wat perfect is?