Ik kreeg dit palette van The Color Workshop ooit van mijn moeder. Het is een palette die er naar mijn mening mooi uitziet, en met mooie kleuren. Maar hoe zit het verder met deze kit?

(in het zilver staat er nog The Color Workshop op, alleen is dit weggevallen op de foto. ik denk door de flits)
Over het palette

Dit palette bestaat uit 2 lagen. De eerste laag bestaat uit 14 kleuren oogschaduw en 2 kleuren blush. De rechter blush kun je denk ik ook als bronzer gebruiken. De onderste laag kun je er onderuit trekken en die laag bestaat uit 4 kleuren lipgloss, compacte poeder en wat kleine kwastjes.

Mijn Mening

Mijn mening over dit palette is verdeeld. De blush bijvoorbeeld is mooi en geeft aardig wat pigment af, net als de poeder en de lipglosses. De oogschaduw vind ik minder, er komt weinig pigment vanaf. Heel raar, bij sommige kleuren komt er veel pigment vanaf en bij sommige kleuren niet. De witte bijvoorbeeld wel, die gebruik ik soms als highlighter. Er zit héél licht wat shimmer in, maar niet veel. De bruintinten gebruik ik af en toe (maar niet vaak). De paarse ook af en toe, maar de grijs/zwarte kleuren en de blauwe heb ik nog nooit gebruikt. Als ik het wilde swatchen zag je gewoon niks. Erg jammer. De lipgloss daarintegen is wél erg mooi!

De kwastjes die erbij zitten gebruik ik niet, alleen die voor de lipgloss. Deze (en de andere kwasten ook) zijn van niet zo goede kwaliteit. Ik gebruik liever mijn eigen kwasten.

Zoals je ziet is de lipgloss al een aantal keer gebruikt. Deze zijn supermooi!

Een close-up van het palette.

Swatches komen er aan!