DSC05853

Wat wil je als je slag in je haar hebt, of gewoon veel krullen? Juist. Dat ze niet gaan pluizen en makkelijk te stylen zijn. Dit is wat deze crème van Andrélon belooft. Ik gebruik dit spul al meer dan een jaar en vandaag review ik het.

Mijn Mening

Superspul! Ik gebruik deze crème heel graag, omdat het mijn haar minder droog maakt en goed verzorgt. Het houdt de slag in mijn haar mooi, en geheel zonder pluis. Het is ook prima op droog haar te gebruiken. Het maakt je haar niet vet, wat ik een groot voordeel vind. Ook maakt het je haar makkelijker doorkambaar (ik kam het echter nooit nadat ik dit in mijn haar gedaan heb). Daarbij: het ruikt erg lekker!

Klein nadeel: er blijft ongeveer 1/8e deel in het pompje wat je er niet goed uitkrijgt.

Dit product gebruik ik na het douchen. Ik borstel eerst mijn natte haar, dan borstel ik het. Vervolgens doe ik er serum in en föhn ik mijn pony droog. Daarna knijp ik deze crème in de onderste puntjes van mijn haar en daarna föhn ik het met een diffuser. Het resultaat: mooie, glanzende krullen die pluisvrij zijn.

De Andrélon Krul Controle crème kun je voor €3.59 kopen bij verschillende drogisterijen en in 1 pompje zit 200 ml. Je hebt dit soort crèmes ook in andere varianten (care & repair, glad & stijl, perfecte puntjes, verrassend volume).