DSC05874

Superhandig: een nail polish corrector. Dat is een handige stift waarmee je nagellak weg kan poetsen op plekken waar ze eigenlijk niet horen. Als je uitgeschoten bent bijvoorbeeld met het lakken van je nagels, of wanneer er nagellak op je tafel/bureau/whatever zit.

Een heel handig product. Ik heb het gekregen van mijn moeder en het werkt heel goed! Niet duur, want over het algemeen zijn cosmetica producten goed te betalen bij de Hema. Het is ook een heel zuinig product. Aan de andere kant zitten nog 3 extra stiften, dus als je stift op is (of te vies is geworden van alle nagellak), haal je hem eruit en doe je er een nieuwe in!

Dat is de stift, zoals je ziet heb ik hem al een paar keer gebruikt. Hij ruikt erg lekker! Dat is niet wat ik verwachtte, omdat er toch een soort nagellakremover in verwerkt zit. Dat vind ik namelijk erg stinken. Pluspuntje!

De Hema nail polish corrector is (obviously) verkrijgbaar bij de Hema en ik schat dat deze rond de 3 á 4 euro kost. Voor en na (met Gosh Chocoholic nagellak)