Op 29 april is het precies 1 jaar geleden dat het allereerste artikel online kwam te staan op Pink Sensation! Vandaag de dag zijn er ongeveer 210 artikelen geplaatst, hebben ongeveer 1500 mensen een reactie achter gelaten, hebben er in totaal 450 mensen op de polls gestemd, hebben er 3 verschillende layouts online gestaan en zijn er 18 lovely links bij gekomen!

Om het 1-jarig bestaan te vieren gaan er meerdere winacties aankomen! Op woensdag 24 maart zal de eerste winactie online komen te staan, daarna volgt de rest! Op Twitter had je kunnen lezen dat de winacties morgen online zouden komen, maar aangezien ik nog een paar dingen moet afhandelen heb ik besloten woensdag de eerste winactie online te zetten.

Ik zal soms filmpjes erbij maken waarin ik uitleg wat de bedoeling precies is en wat er te winnen valt.

Houd Pink Sensation goed in de gaten, want vanaf aanstaande woensdag gaan de “Pink Sensation’s winacties” van start!

Xxx,
Melissa