Na 327 stemmen vond ik het genoeg: de poll die heel lang op Pink Sensation heeft gestaan kon er wel eens af. Daarom heb ik een nieuwe geplaatst, en zal ik jullie hierbij laten zien wat de uitslag is van de vorige:

Hoe lang sta jij ’s ochtends voor de spiegel?

Met 49,2% van het totaal aantal stemmen (dat waren 161 stemmen), staat 15 – 30 minuten op de eerste plek. Ik sta zelf ook ongeveer zo lang voor de spiegel. 20 minuten meestal. Ik had dit eigenlijk wel verwacht.
Daarna met 38,2% van de stemmen (125 stemmen) staat 0 – 15 minuten op de tweede plek. Heel lang hebben 0 – 15 minuten en 15 – 30 minuten heel dicht op elkaar gestaan, maar uiteindelijk is dit toch de tweede plek geworden.
Vervolgens staat 30 – 45 minuten op de derde plek met 9,8% van alle stemmen (32 stemmen). Dat kan natuurlijk, als ik lekker de tijd heb ben ik ook wel zo lang bezig ongeveer.
Dan komt met 1,8% van de stemmen (6 stemmen maar), en dat maakt langer dan een uur op de viere plek. 4 stemmen, dat is erg weinig! Helaas heb ik niet zoveel tijd ’s ochtends (en ik heb niet zo lang nodig).
Daarna komt 60 minuten met 0,6% van de stemmen (2 stemmen).

Tenslotte was er bijna niemand die helemaal niet voor de spiegel staat ’s ochtends! Slechts 1 iemand stemde hierop. Ik kan me niet voorstellen dat je helemaal niet voor de spiegel staat ’s ochtends, je moet toch een beetje toonbaar voor de dag komen, toch?

Waar heb jij op gestemd?