Laatst kocht ik nepwimpers van Essence en deze besloot ik op te doen naar een schoolfeest. Ik keek van te voren wat filmpjes op YouTube want nog nooit had ik nepwimpers geprobeerd.

Ik vond het nog best moeilijk om te doen! Wat een gepruts met die lijm. Na een tijdje zat m’n linkerwimper goed, alleen was rechts nog niet perfect. De linkerkant zat niet helemaal vastgeplakt, en wat was dat me een gedoe om goed te krijgen zeg. Het was niet perfect gelukt (is niet echt op de foto’s te zien), maar gelukkig bleven ze de hele avond goed zitten!

Schoolfeest 3

Wat ik gebruikt heb:

– Oogschaduwbasis | Hema
Lichtbruine en donkerbruine oogschaduw | Casuelle Cosmetics
– Zwart oogpotlood | Lancôme
– Eyeliner | DA
Mascara | Catrice Glamorous Volume
– Nepwimpers | Essence
– Wenkbrauwgel | Essence

Verder hield ik de look rustig. Ik had een shirtje aan met goud en wit, en een blauwe skinny van de H&M.