Het was woensdag 7 april. Het was avond. Ik surfde naar Boozyshop.nl. Vervolgens gooide ik wat Wet ’n Wild producten in mijn mandje. Ik betaalde. Ik wachtte. En ik ontving. Want afgelopen dinsdag kwam mijn bestelling binnen! In totaal had ik 4 dingen besteld, alles van Wet ’n Wild. 2 van de nieuwste lipsticks, een blush en een gelliner!

Al deze producten zijn nieuw, en daar was ik erg benieuwd naar. Ik heb al verschillende Wet ’n Wild producten (poeder, eyeliner, oogschaduw…) maar nu was ik ook wel benieuwd naar de nieuwe lipsticks en vooral ook naar de gelliner.

De gelliner heb ik in de kleur 887 Eggplant, dit is een paarse kleur. Ja dat heb ik weer: ik wilde het liefst zwart. Er was maar 1 kleur toen ik bestelde, ik dacht dat het zwart was. Maar ik kwam er dus vanmiddag achter dat het paars is, en nu is er wel zwart beschikbaar op de site! Nouja, paars is ook wel ok.

De blush is in de kleur 831E Pearlescent Pink, en de lipsticks heb ik in de kleur 516C (dit is de rechter lipstick op de foto) en 505A (dit is de linker lipstick). De kleuren komen echter niet goed overeen met kleuren op de site. Zo is de roze lipstick FELroze terwijl hij me op de site niet zo fel leek. Ook is dat bij de andere lipstick het geval. Deze had ik meer nude verwacht

Toch vind ik het mooie lipsticks, het zijn allemaal mooie producten! Binnenkort reviews!