Geen navelpiercing, maar een nagelpiercing. Toen ik op internet aan het zoeken was naar leuke nail art ideetjes, kwam ik op een website waar werd gesproken over een nagelpiercing. ‘What the hell’ was mijn eerste reactie.

Wat is een nagelpiercing dan? Er wordt dan een heel klein gaatje in de nagel geboord en daar wordt een ringetje of staafje in gezet.

Dat klonk mij nogal freaky in de oren, want in eerste instantie wist ik niet dat je enkel zo’n piercing kan laten zetten wanneer je lange nagels hebt. Zo ziet het er dan uit:

Oké, het ziet er wat minder freaky uit als wat ik mij had voorgesteld, dat geef ik toe. Maar is dit niet zonde van je geld? Zo’n piercing groeit natuurlijk snel uit, aangezien je nagel constant groeit. Misschien scheurt zo’n piercing wel uit, want niet iedereen heeft sterke nagels. Au?!

Wat vind jij van een nagelpiercing? Zou je er zelf een willen of is dit niet voor jou weggelegd?