Net verschenen is de Rimmel Rimmel Colour Show Off lipstick. Deze heb ik gekocht in de kleur 020; Shake Up Pink. Deze ga ik voor jullie reviewen.

Wat belooft Rimmel?

Colour Show Off is meer dan een lippenstift – het is een must-have fashion accessoire. Met een nieuwe formule versterkt met Colour Fix Pigments. Colour Show Off verwent je lippen met een weelderige, ultra lichte textuur die je lippen zacht en sexy maken. Met full-on, high-definition kleuren voor elke dag en speciale gelegenheden is het tijd om stap in de schijnwerpers te zetten met deze lippenstift.

Klik op de link hieronder voor mijn mening en swatches!

Mijn Mening

Ik vind ten eerste de verpakking van deze lipstick ont-zet-tend mooi! Zo zou iedere lipstick er uit moeten zien. ;) Echt ontzettend gaaf en girly, supergroot pluspunt. De substantie vind ik ook fijn. Hij droogt mijn lippen niet uit. De kleur die ik getest heb is ook erg mooi, geschikt voor een etentje maar kan ook prima overdag. Een goed draagbare lipstick.

Hij blijft ook goed zitten. Ik had hem op toen ik een etentje had met de familie van mijn vriend en na een glas cola zat het er nog zo goed als perfect op. Na het eten zag je nog wel roze op mijn lippen, dat was echter iets vervaagd. Kan je nagaan hoe lang het blijft zitten zonder dat je iets eet of drinkt. Zeker longlasting.

Wat ik een klein beetje te overheersend vind is de geur. Ik ruik hem te goed. Het luchtje wat eraan zit is niet vies, maar ook niet lekker. Niet onwijs lekker als je aan het eten bent in elk geval. Of je dit een voor- of nadeel vind is persoonlijk denk ik.

Al met al een geweldig goede lipstick. Zeker het geld waard!

Swatches

Deze lipstick is te koop bij o.a. de Etos, het Kruidvat en andere drogisterijen. Ze kosten €9,99 per stuk, maar nu tijdelijk met 1,- korting!