Dankzij de webhop www.tiptopnails.eu mag ik wat leuke nagelspulletjes weggeven!

Wat valt er te winnen?

Mooie verzorgde nagels heb je in een handomdraai met deze mooie vijl. Ook krijg je er een gave nagellak pen bij van Sally Hansen! Dit product is nog vrij nieuw en nog niet zo lang op de markt. Aan deze nagellak pen zit een kwastje en door middel van een knop aan de achterkant komt een lak eruit. Handig! Ook zit er een verassingslakje bij (deze staat niet op de foto)!

Prijs_tiptopnails
Dat is natuurlijk hartstikke leuk, want wie wil er nou geen mooi verzorgde, gelakte nagels? Dat kan nu, door mee te doen aan deze winactie.

Hoe doe je mee?

Raad hoeveel nagellak er in dit mandje zit! Laat een reactie achter bij de comments. Diegene die als eerst het goede antwoord raadt wint deze leuke prijzen! Wees er dus snel bij! Als het goede antwoord niet wordt geraden zullen de prijzen zijn voor diegene die er het dichtste bij zit! Als dit er meerdere zijn zal diegene winnen die als eerste met dat antwoord kwam.

Duidelijk toch? Voor vragen kun je bij mij terecht.

Deze winactie sluit al snel, namelijk op aanstaande zaterdag 17 april 2010!

Ook leuk: speciaal voor mijn bezoekers heeft Desiree van TipTopNails een kortingscode t.w.v. €4,00 euro beschikbaar gesteld! De code is TTN032.

Succes!