Het is twee weken geleden dat de eerste winactie online ging vanwege het 1-jarig bestaan van Pink Sensation! In deze winactie kon je een Yves Rocher flowerparty pakket winnen! Klik hier voor het artikelDeze winactie is nu gesloten! Je kan niet meer meedoen.

Heel veel mensen hebben gereageerd op het artikel, dat was het enige wat je hoefde te doen. Ik had besloten de winnaar random te kiezen. Van een bezoekster kreeg ik een goede tip, namelijk een heel handige site om random iemand te kiezen! Via deze site is de winnaar gekozen. En de winnaar is…

Ilse!

GEFELICITEERD! Het Yves Rocher flowerparty pakket met daarin eu de parfum ‘Flowerparty’ en de bijbehorende douchegel is voor jou! Als het goed is deed er maar 1 Ilse mee dus dat is makkelijk. Check je mailbox! (als je op deze link klikt, zie je dat het echt eerlijk gegaan is)

Bedankt allemaal voor het meedoen! Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Er komen nog twee winacties aan, en daar zijn ook weer geweldige prijzen bij te winnen!

Houd Pink Sensation goed in de gaten!