Na alle gekte hier op internet wat betreft de nieuwe nagellakjes van Catrice werd ik ook wel erg benieuwd. Toen ik in de meivakantie op vakantie was in Friesland en ging shoppen in Groningen kocht ik een nagellak van Catrice. En wel in de kleur: 150 Big Spender Wanted!

Wat wordt er beloofd?

“Geïnspireerd door de trends van de catwalk! Maarliefst 32 nieuwe tinten beiden een expressieve uitstraling. Of je nou gaat voor chique, glamorous of naturel: de nagellak van Catrice maakt nagels echte trend accesoires. Uitermate mooie kleuren, glanzend, en een goede dekking.”

Ik was erg benieuwd.. is de nieuwe nagellak van Catrice echt zo geweldig?

Mijn Mening

In 1 woord: LOVE! Deze nagellak vind ik echt geweldig. Big Spender Wanted! dekt al na één laagje erg goed. De kleur vind ik ontzettend mooi: roze met hele kleine gouden glittertjes. Ik kon er naar blijven kijken, zo mooi vond ik het. De nagellak bleef aardig lang zitten zonder te chippen: ongeveer 3 dagen. Dat is voor mij lang, aangezien nagellak bij mij vaak al na 1 dag chipt. Het kwastje vind ik ook erg fijn, je brengt de nagellak hiermee mooi, gelijkmatig en snel aan. Wauw.

Swatches

Voor slechts €2,49 (!) heb je al een potje met 10 ml nagellak, wat 2 ml meer is dan Gosh! En ik ben van mening dat deze nagellak net zo goed is. Catrice is te koop bij het Kruidvat en bij de Trekpleister.