Vandaag ben ik 16 jaar geworden! Eindelijk!.

Vanaf vandaag zou ik volgens de wet mogen scooter rijden, zelf alcohol kopen en natuurlijk naar alle uitgaansgelegenheden voor 16 jaar en ouder (.. al kwam ik daar stiekem al gewoon in). Toch is het leuk als dit allemaal legaal is, haha! Al ga ik geen scooter rijden (te duur, en niet zo best voor mijn conditie) en om alcohol geef ik ook niet zoveel maar ach, het blijft leuk. :)

Net heb ik lekker cadeautjes uitgepakt (ik zal jullie nog laten weten wat ik gehad heb) en straks moet naar school voor een examen Duits! Daarna met vriendin Kayli een ijskoffie drinken bij de Hema en misschien nog even het dorp in. Als ik weer thuis ben moet ik gaan leren, want morgen heb ik nog 2 examens! :( Aan het einde van de middag komt mijn vriend nog even langs (na zijn laatste examen van die dag) en blijft hij mee eten! Heel gezellig dus!

Aanstaande zondag vier ik mijn verjaardag voor familie, daar heb ik ook zin in. Ik ben ook nog van plan om een Sweet Sixteen/Examenfeest te gaan geven. Dat was het voor nu, ik ga lekker genieten van vandaag!

xxx,
Melissa