Jullie hebben er allemaal heel lang op moeten wachten, maar hier is hij dan! Het artikel waarin ik bekend maak wie er een 88 palette, een gelliner in de kleur True Black en een angle brush wint!

Ik had graag een filmpje willen maken waarin ik vertel wie de winnaar is, maar hier heb ik te weinig tijd voor. Daarom maar even zo!

Klik op de link hieronder om te zien wie er gewonnen heeft!

Kashmira!
Van harte gefeliciteerd! Ik vond jouw look heel mooi, vooral de kleurencombinatie. Daar was ik zelf nooit op gekomen! Ook vind ik het leuk dat je het extra feestelijk wilde maken met een diamantje, en de eyeliner wing vind ik ook mooi. Persoonlijk had ik voor meer eyeliner/oogpotlood gegaan, maar of je dit mooi vindt of juist niet verschilt natuurlijk per persoon.

Dus Kashmira: check je mail!

Verder wil ik nog even zeggen dat ik het ontzettend moeilijk vond om een winnaar te kiezen. Mede daarom heeft het zo lang geduurd voordat er een winnaar was. Ik heb heel veel mooie looks binnen gekregen, super! Stuk voor stuk heb ik ze bekeken en bestudeerd en ik ben van mening dat ik hele creatieve bezoeksters heb!

Bedankt allemaal voor jullie enthousiaste deelname!