Even geleden vertelde ik jullie dat Yves Rocher net een nieuwe nagelverzorgingslijn gelanceerd had! Ook schreef ik dat ik hier enkele producten van had. En die ga ik stuk voor stuk voor jullie reviewen! Als derde review ik het french manicure potlood.

Dsc06467

Wat werd er ook alweer beloofd?

"Dit gemakkelijk te gebruiken potlood tekent en kleurt de onderkant van de vrije rand van de nagel wit. In een oogwenk onderlijnt het zachte potlood de rand, voor een natuurlijk en zuiver French manicure-effect. Het handige, afgeschuinde hoesje reinigt de onderkant van de nagels en schuift de nagelriem naar achter."

Dat klonk mij heel goed in mijn oren! Ik was ontzettend benieuwd naar dit potlood want ik had nog nooit van zoiets gehoord.

Dsc06469

Mijn Mening

Zoals ik al zei: ik was heel benieuwd en kon na ontvangst niet wachten om te testen of dit voor mij zou werken. En om maar gelijk te antwoorden: it works for me! De foto's hieronder zeggen denk ik genoeg. Dit witte potlood maakt de onderkant van de uiteinden van mijn nagels wit en zorgt inderdaad voor een heel natuurlijk french manicure effect.

Wat ik wel jammer vind is dat het witte verdwijnt wanneer je bijvoorbeeld je handen wast. Dan kun je het weer opnieuw doen. Heel gek is dit natuurlijk niet, aangezien het geen lak is maar slechts een potlood.

Het afgeschuinde hoesje van het potlood werkt perfect om nagelriemen mee naar achter te schuiven. Met de punt kun je makkelijk onder je nagels komen, om vuil te verwijderen voordat je het potlood aanbrengt. Ik vind dit heel handig!

Yves_rocher_nagel_pen
Mijn nagels zijn zoals je ziet een stuk minder doorzichtig.

Deze French manicure pen kost €4,90 en is te koop bij (hoe kan het ook anders) Yves Rocher.