Op Gonny haar website zag ik een leuke tag. Deze tag ging helemaal over winkelen!

Als je deze tag wil overnemen: doe het gerust :)

Shopping 2

01. Je grootste ergernis tijdens het winkelen.
Wanneer je op zoek bent naar iets, en het maar niet vindt. Of pashokjes die zulk fel licht hebben dat zelfs Doutzen Kroes er niet goed uit ziet! Ik vind het ook irritant wanneer verkoopsters direct naar je toekomen of ze je kunnen helpen. Dat is aardig bedoeld natuurlijk – maar als ik hulp nodig heb dan vraag ik daar wel om.

02. Zodra er uitverkoop is dan….
Koop ik geen dingen die ik niet nodig heb. Uitverkoopjes zijn altijd leuk, maar wanneer ik dingen zou kopen die ik totaal niet nodig heb vind ik het zonde van mijn geld.

03. Wat is je grootste miskoop?
Hmm.. een palette van TCW. Ik kon er niet eens swatches van maken zo slecht was het pigment.

04. Waar koop jij je kleding altijd?
Dat verschilt heel erg. Voornamelijk: H&M, CoolCat, en C&A. Verder koop ik mijn kleding overal en nergens. In boetiekjes, op de markt, en ik heb een hele mooie maxi-jurk van de Zeeman. Als ik iets leuks zie en de kwaliteit is goed, dan koop ik het. Het maakt mij niet uit wat voor winkel het dan is. Het gaat om de kleding.

05. Waar koop jij je cosmetica altijd (mag ook online winkels zijn).
Voornamelijk het Kruidvat. Af en toe koop ik ook bij de Etos en Ici Paris XL of online (Boozyshop.nl, Enchantra).

06. Wat zou jij nog graag willen aanschaffen voor in en om je huis (mag van alles zijn).
Als ik ooit een eigen huis heb zou ik graag schilderijen erin ophangen. En dan niet oubollig geschilderde doeken maar echt hippe, moderne doeken. Ik zie vaak mooie schilderijen (van New York, Marilyn Monroe, enz.) en dat vind ik erg cool.

07. Online of echt shoppen?
Ik vind het allebei leuk! Al shop ik wel meer in het echt dan online.

08. Wat is het duurste wat je heb uitgegeven, op het gebied van kleding, accessoires en beauty.
Hmm, het is niet het allerduurste wat ik ooit heb uitgegeven aan dit soort dingen, maar ik heb ooit eens een oogpotlood van Lancôme gekocht die €18.- kostte. Om maar een voorbeeld te noemen.

09. Fav.shoppingmall (World Wide…Nederland mag natuurlijk ook).
Favo winkelcentrum? De Boogaard in Rijswijk denk ik. Dat zit lekker in de buurt. Verder zou ik het niet weten.

10. Alleen winkelen, of met familielid/vriendin/partner etc.
Als ik alleen winkel vermaak ik me prima, maar ik vind het ook gezellig om samen met mijn moeder/een vriendin/mijn vriend/enz. te shoppen. Ik vind het allebei leuk.

11. Als jij mocht kiezen, welke winkels mogen er naar Nederland komen?
Ingelot, omdat ik daar veel goeds over heb gelezen. Verder zou ik graag willen dat deze winkels bij mij in de buurt kwamen: The Body Shop, Claires, Xenos, Douglas, Rituals, van Haren, MAC counter. Deze winkels zitten allemaal minstens 10 kilometer bij mij vandaan! :(