Al jaren gebruik ik de True Match foundation van L'Oréal Paris, waar ik erg tevreden over ben. Ik gebruik de kleur Rose Ivory, dit is de perfecte kleur voor mij. Daarom besloot ik ook om de L'Oréal Paris True Match super blendable powder aan te schaffen!

Het heeft even geduurd voordat ik deze poeder in mijn bezit had zeg! Elke keer als ik bij de Etos of het Kruidvat kwam hadden ze niet de juiste kleur. Totdat ik eens in de DA kwam bij ons in het dorp. Daar hadden ze hem nog wel! Met een cadeaubon die ik nog van de DA had ging ik op pad en heb ik hem uiteindelijk voor ongeveer 8 euro gekocht.

DSC06447

De Belofte

Die is simpel: “De 1e poeder die perfect matcht met de kleur en textuur van de huid! Het poeder is extreem fijn, zacht en licht. Het resultaat is een perfect natuurlijke afwerking.”

Mijn Mening

Wat betreft 'True Match' maken de poeder, net als de foundation, hun belofte waar. Wanneer je de kleur gebruikt die het dichtst bij je huid ligt lijkt de kleur echt samen te smelten met je huid. Bij de poeder zit een handig sponsje en een spiegeltje. Voorheen gebruikte ik nooit een sponsje voor het aanbrengen van poeder (ik gebruikte altijd deze kwast), maar nu gebruik ik het wel! Het werkt heel fijn vind ik, al gaat het met een kwast ook prima.

L'Oréal true match poeder

De poeder dekt goed, en maakt mijn gezicht mat. Dit is mijn eerste poeder die echt de hele dag mijn gezicht mat houdt. Ook houdt het foundation en concealer op zijn plek. Wanneer je het niet de dik aanbrengt ziet het er heel natuurlijk uit.

Om nog terug te komen op de belofte: de poeder is inderdaad zacht en licht. Het enige nadeeltje wat ik kan bedenken is de geur. Als je het sponsje een tijdje gebruikt gaat het niet zo lekker ruiken. Ik raad je aan om hem af en toe te wassen.

Al met al een fijne poeder! Ik gebruik hem elke dag met veel plezier. In het doosje zit 9 gram poeder en kost €13.49. Te koop bij de meeste drogisterijen.