De zomer is in zicht en dat betekent dat je benen weer gezien mogen worden! Of ze nou wit, met een tintje, dik, dun, lang of kort zijn: we willen er allemaal zo goed mogelijk uitzien in onze zomerkleding. Maar hoe krijg je nou van die mooie killer legs?

Bruine benen

  • Scrub!

Verwijder alle dode huidcellen van je benen met een goede scrub. Vergeet je knieën niet! De Hema heeft bijvoorbeeld goede scrubs voor niet al te veel geld.

  • Shave!

Behaarde benen zijn in de zomer een no-go (tenzij je een man bent natuurlijk ;-)) dus pak je scheermesje/ontharingscrème/wax/etc. en maak zo je benen mooi glad. Hierna kun je ze nog even insmeren met een vette crème, zo voorkom je droge, trekkerige benen.

  • Bruin!

Is de zon even nergens te bekennen en wil je graag een kleurtje op je benen? Geen paniek, er zijn genoeg zelfbruiners om uit te kiezen. Persoonlijk vind ik die van de Kruidvat het beste. Deze geeft een mooi subtiel kleurtje, is makkelijk uit te smeren en ik heb nog nooit vlekken ermee gehad! Ook de prijs is lief voor je portemonnee.