Dat is nog eens een hele mond vol! Al een tijdje gebruik ik de Nivea Visage Young Control Shine! matterende gel-crème. Om een lang verhaal kort te maken: dit is gewoon een dagcrème! Speciaal voor de jonge huid.

Ivea_visage_young_control_shine

Ik kreeg een testertje van dit goedje voor mijn verjaardag (wat al een hele tijd geleden is.. 25 mei 2009). Daarna ruimde ik het ergens op, en keek er niet meer naar om. Tot een tijdje terug mijn dagcrème van Yves Rocher op begon te raken, ging ik zoeken of ik nog ergens iets had liggen. En jahoor! Deze lag nog steeds op dezelfde plek.

Sindsdien gebruik ik het elke dag en heb ik sinds kort de full version gekocht, want het testertje was zo goed als op!

DSC06730

DSC06731

 De Belofte

"Voorkomt glimmen & hydrateert. Voor een matte & zachte huid. De verfrissende gel-crème met oceaan mineralen hydrateert de hele dag en trekt snel in. De olievrije formule met matterende pigmenten voorkomt direct overmatige glans en matteert langdurig je huid. UVA en UVB filters beschermen tegen zonnestralen. Restultaat? Je huid ziet er natuurlijk mat uit en voelt zacht en fris aan. Verstopt de poriën niet."

Kijk, dat is nog eens een belofte!

Dsc06416

Mijn Mening

Niet voor niets kocht ik dit product toen het testertje op was! Ik vind het namelijk een heel goede dagcrème. Hij trekt vrij snel in en laat geen vettig laagje achter op mijn huid. Nu moeten jullie weten dat ik toch wel af en toe glim rond mijn neus. Ik gebruik hiervoor altijd poeder, dus of het nou écht zo goed matteerd als er beloofd wordt weet ik niet.

Maar ik weet wel dat deze dagcrème goed hydrateerd, en mijn huid niet extra vet maakt. Ook merk ik verschil met mijn vorige dagcrème, die niet speciaal voor de wat vettere huid is. Die liet altijd een soort laagje achter op mijn huid. Deze doet dat niet, en daarmee maakt Nivea de belofte toch voor een groot deel waar.

Mijn huid voelt na het aanbrengen zeker zacht aan. Ook ruikt deze dagcrème aangenaam, dat vind ik heel nice.

Heb je een gemengde/vette huid? Dan raad ik je deze dagcrème aan! Het kost ongeveer €6 euro en is te koop bij diverse drogisterijen.