Op 8 juni had ik een sollicitatiegesprek bij de C&A (waar ik onderhand al 3 weken werk ;) …). Daarna haalde ik mijn moeder op uit haar werk want zij had pauze, en gingen we even het dorp in.

Ik kwam met een paar leuke (beauty) dingen thuis! Niet onwijs veel, maar toch dingen waar ik blij mee ben.

Dit is wat ik gekocht heb:

DSC06689

Linksboven zie je een zilvershampoo van Elgon Professional. Deze kocht ik bij de Hair Import, een winkel met allemaal haarproducten. Ik had nog nooit van dit merk gehoord maar deze shampoo zag er wel goed uit, dus nam ik hem mee voor ongeveer 7 euro.

Daarnaast zie je een acetonvrije nagellak remover van het Kruidvat. Ik weet dat remover met aceton niet zo goed is voor je nagels, en ik dacht jarenlang acetonvrije nagellak te gebruiken. Tot ik eens op de achterkant keek van die remover (van de Hema) en waar in hoofdletters op stond: ACETONE. Aah! Daarom waren mijn nagels altijd zo zwak en lelijk, ik dacht dat het aan mijn nagels zelf lag!
Maar goed, nu heb ik dus een acetonvrije remover. Hij kostte maar een paar euro, hoeveel weet ik niet meer precies.

Verder kocht ik een brush cleanser van Fantasia. Deze is te koop bij de Ici Paris XL, hier heb ik hem ook vandaan. Als ik het goed heb was deze €10,-. Hij werkt bijzonder goed, ik ben er erg blij mee.

Daar onder van de Bijou Brigitte een haarklem. Deze kocht ik speciaal voor eindgala (komt nog een artikeltje over) maar nu gebruik ik hem ook voor 'gewoon'. Ik vind hem super mooi.

Daarnaast een blush van de Crazy About Color limited edition van Essence. Hij zag er zo mooi uit dat ik hem graag mee nam voor een prijsje van €3,25.

Tot slot nog een paar testertjes, die ik kreeg bij het Kruidvat en de Ici Paris XL. :)

Van welke beautyproducten willen jullie reviews zien?