Als kind werd mij vaak Jip & Janneke voorgelezen, dit vond ik altijd erg leuk als kind. Je begrijpt dat ik, toen ik vernam dat de Hema Jip & Janneke make-up verkocht, even een kijkje moest nemen. Ik nam twee lipglossjes mee en deze heb ik getest!

DSC07436

De lipgloss is te koop in 2 kleurtjes: een lichte en een donkere! Ik kan geen kleurcodes en/of namen vinden dus ik houd het op een lichte en een donkere.

Mijn Mening

Ten eerste: wat een super cute verpakking, en dan heb ik het vooral over de dop! Ik vind die mini Jip & Janneke's heel schattig, erg leuk! Verder is de verpakking zoals we die van de Hema gewend zijn. De kleuren vind ik mooi. Ze bevatten veel kleur, dat vind toch wel een must. Niemand houdt ervan om een roze lipgloss te kopen, en er vervolgens niks van te zien na het aanbrengen. Pluspunt! Qua geur ruikt de gloss vrij zoet. Niet erg overheersend, maar je ruikt het wel. Ik heb hier zelf geen problemen mee. De substantie is verder normaal, en ook niet plakkerig. De applicator werkt verder prima en de glossjes zijn lief voor je portemonnee. De gloss blijft verder vrij lang zitten.

Swatches

DSC07407

Mijn lippen zonder iets

Swatch J&J

En met de gloss

Kort samengevat vind ik dit goede lipglossen. Niet per-fect natuurlijk, maar wel goed. Ze geven genoeg kleur af, ruiken niet vervelend en plakken niet en blijven redelijk lang zitten. Wat wil je nog meer van een lipgloss van €2,50?

Deze lipglossjes zijn te koop bij de Hema. Naast lipgloss verkopen ze ook bronzing poeder, nagellak, en nog meer! De Jip & Janneke collectie is limited edition dus binnenkort niet meer te verkrijgen.