Een paar weken geleden ging ik even met mijn moeder winkelen in een dorp hier in de buurt. Hier bevindt zich een aardig groot winkelcentrum en nog veel winkels er omheen (niet te vergelijken met een stad, maar goed..) dus perfect om even te gaan shoppen.

Naast cadeautjes voor haar verjaardag – waar ze uiteraard niet bij was – was ik verder ook leuk geslaagd!

Shoplog


DSC07140_resize

Shirtje met rimpeltjes op de bovenarm tot de schouder. Vind ik heel gaaf! Je ziet tegenwoordig veel shirts met het accent op de schouders/bovenarm. Afkomstig van de C&A.

DSC07142_resize

Detail!

DSC07148_resize

En de achterkant.

 DSC07144_resize

Een spijkerblousse met studs! Deze zijn niet zo goed te zien op de foto, scroll naar onder om ze te zien. Ik draag nooit blousses (nooit gedragen ook..) dus dit is weer eens heel iets anders. Ook afkomstig van de C&A. Lang leve de personeelspas haha!

DSC07145

Tadaa. Aan de andere kant zitten deze ook.

DSC07150_resize

Een zwart, strak rokje! Gekocht in de uitverkoop, hij was afgeprijsd naar €5,-! Ook deze komt van de C&A en met mijn personeelskorting ging er nog €1,- vanaf waardoor ik er slechts €4,- voor heb betaald! Het voordeel van in een kledingwinkel werken is dat je alles ziet en dus ook de leuke dingen die je normaal over het hoofd ziet!

DSC07151_resize

Detail

DSC07173_resize

Verder kocht ik deze leuke sandalen bij de Shoe Outlet. Ze zitten erg lekker en passen overal bij! Het enige wat jammer is, is dat je er niet een hele dag op kunt lopen. Dit komt omdat er totaal geen voetbed in zit waardoor je sneller last krijgt van je voeten.

DSC07175_resize

DSC07176

DSC07177

Tot slot nog deze leuke oorbellen van de Bijou Brigitte:

DSC07137

En dat was het dan! Heel veel C&A dit keer. Normaalgesproken koop ik er niet zo veel, maar toevallig had ik wat leuke dingen gezien tijdens het werken.