De (onderhand niet meer zo) nieuwe lakjes van Catrice zijn nog steeds een hit in beautyland. Welke blog of website heeft er niet over geschreven? Al eerder deelde ik mijn mening over Big Spender Wanted, It Blue My Mind en Poison me, Poison you. Laatst kocht ik er weer ééntje bij: Clay-ton, My Hero.

Clay-ton my hero

Mijn Mening

De verpakking is alom bekend: een rond flesje met een zwarte dop. Deze verpakking vind ik mooi en simpel. Over de kleur ben ik ook wel te spreken. In de nagellak zitten hele kleine gouden glittertjes, erg mooi. Dit zie je vooral in zonlicht. Het lakken ging prima. Het kwastje is van prima kwaliteit en ik krijg geen strepen. Toen ik mijn nagels gelakt had vond ik het wel wat weg hebben van een nude kleur. Toch zal ik het geen nude kleur noemen, omdat de kleur naar mijn mening toch net iets te donker is. De lak chipte al vrij snel, maar dat doen alle nagellakjes bij mij. Ik denk dat de lak toch wel ongeveer 4 dagen zal blijven zitten.

Swatches

DSC07386
Zonder flits

DSC07387
 Met flits

DSC07388 
Gepimpt met Konad :)

Kortom: ik vind het zeker een mooi kleurtje, deze kleur is ook leuk als onderkleur met Konad of andere nail art.

Voor €2,49 heb je al een potje Catrice lak met 10 ml nagellak, wat 2 ml meer is dan Gosh! Catrice is te koop bij het Kruidvat en bij de Trekpleister.