Deze maand en volgende maand zullen we een nieuwe Essence collectie in het schap zien liggen: "Denim Wanted". Deze collectie is geïnspireerd bij demin, spijkerstof dus. Hiermee speelt Essence goed in op de huidige modetrends: spijker is namelijk helemaal hot!

Essence DNW collectie

 De volgende producten zullen we in de collectie vinden:

Essence DNW duo eyeshadow

Deze duo oogschaduw zijn perfect met elkaar te combineren en goed op elkaar afgestemd. Ze zullen zeker bij je jeans passen! De verpakking vind ik er erg leuk uit zien, helemaal in stijl. De oogschaduws zijn verkrijgbaar in 01 forever mine, 02 my boyfriend's jeans en 03 i love my jeans voor €2,49.

Essence DNW gelliners

Wil je graag eens een gelliner proberen, grijp dan nu je kans want in de Denim Wanted collectie zitten er 2! Voor een schappelijke prijs van €2,45 heb je al een gelliner. Met het dunne penseeltje kun je heel subtiel je ogen accentueren. Verkrijgbaar in de kleuren 01 vintage style en 02 five-pocket grey. Ik ben benieuwd!

Essence DNW glitter oogpotlood

Met dit oogpotlood kun je moeiteloos van je ogen een kunstwerk maken! Dit denimblauwe potlood bevat namelijk subtiele glittertjes. Ik zou graag willen weten of dit grote chunky glitters zijn of juist hele mooie fijne en subtiele. Te koop voor €1,29.

Essence DNW lipgloss

Deze subtiel geurende lipgloss geven je lippen een mooi glansje. Je kan kiezen voor subtiel wit of zuurstokroze. De metallic blauwe tube met sleutelhanger kan je makkelijk vastmaken aan je jeans. Verkrijgbaar in 01 high waist pink en 02 i like your shorts voor €1,79.

Essence DNW nagellak

Voor de nagellak koos Essence voor 5 trendy kleuren rondom de demin look. Ik vind vooral de grijze kleur erg mooi, en ik ben ook benieuwd naar de donkerblauwe en zwarte lak. Verkrijgbaar in de 01 high waist pink 02 i love my jeans 03 my boyfriend's jeans 04 forever mine en 05 five-pocket grey. Kost €1,79.

Essence DNC armband & patch

Ook heeft Essence naast make-up nog iets anders in de collectie zitten. Deze armband zul je zeker kunnen dragen in combinatie met je jeans. De patch kun je op je jeans naaien om zo je jeans te pimpen. Te koop met de tekst 'Demin Wanted' en 'I love Denim'. De armband kost €1,49 en de patch €1,99.

Balk

Ik vind deze collectie van Essence ontzettend leuk. Ik heb nog geen producten in huis dus of ze van goede kwaliteit zijn weet ik niet, maar het ziet er allemaal zo leuk uit! Ik houd van demin dus wellicht ga ik er nog iets van kopen.

Essence is te koop bij het Kruidvat. In september en oktober zal deze collectie verkrijgbaar zijn.

Wat vinden jullie van deze collectie? Zou je er iets van kopen?