Lady Gaga blijft ons verrassen. Zo staat ze deze maand als man op de cover van de Japanse Vogue Homme, zo verscheen ze gister op het podium van de MTV Video Music Awards in een vleesjurk!

Gaga's meat-dress

Klik op de foto voor een groter formaat

Dit vind ik echt één van haar meest bizarre outfits ever! We zijn ondertussen al heel wat gewend van haar, maar toch blijft ze ons verrassen met haar aparte (in dit geval freaky) kledingstijl. Ik vraag me sterk af of het van echt vlees gemaakt is. Als dat zo zou zijn (ik hoorde op tv dat dit het geval was… omg) zou ik het wel heel raar vinden. Didn't she smell?

Gaga's meat-dress 2

Drake lust wel een hapje…?

Gaga verscheen overigens ook nog in een andere, iets normalere outfit:

Gaga's dress VMA's

Voor meer celeb foto's tijdens de VMA's, check deze site.

Balk

Wat vind jij van deze freaky, gewaagde outfit? Vind je dit typisch Gaga (en dus oké) of vind je het echt te ver gaan?