Franse chique meets H&M! Het is altijd even afwachten wie er weer een nieuwe collectie gaat ontwerpen voor H&M, maar nu is het dan eindelijk bekend.  Dit jaar werkt H&M samen met Lanvin!

Lanvin voor H&M

Wanneer een beroemde designer aan het ontwerpen slaat voor H&M is het altijd één groot gekkenhuis. Mooie, duur uitziende kleding en accesoires zijn nu voor een zacht prijsje te koop bij onze geliefde Hennes & Mauritz. Logisch dat er mensen zijn die voor dag en douw opstaan om hun slag te slaan! Je moet immers vroeg zijn om iets te kunnen bemachtigen.

Aan artistiek directeur van Lanvin Alber Elbaz de eer, want hij mocht deze collectie ontwerpen. Op 2 november wordt deze collectie onthuld in een speciale film op de H&M site. Vanaf 23 november zal de kleding voor mannen én vrouwen te koop zijn in ongeveer 200 winkels wereldwijd.

Lanvin voor H&M Alber Elbaz

Alber Elbaz: “H&M heeft ons benaderd om samen te werken, en om te kijken of we de droom die we bij Lanvin creëren kunnen vertalen naar een breder publiek.” Hij vertelt hierbij dat hij in het verleden altijd gezegd heeft geen collectie voor een groot publiek te willen maken. “Maar dit is een bijzondere beoefening van het vak, waarbij twee bedrijven die elkaars tegenpolen zijn dezelfde filosofie delen, namelijk het brengen van vreugde en schoonheid aan mannen en vrouwen overal ter wereld.”

Volgens H&M is het een echte Lanvin-collectie geworden. Er werd veel gebruik gemaakt van snit en belijning, met veel focus op de vorm en details, zowel bij de dames- en herenlijn.

Balk

Vorig jaar was de samenwerking met Jimmy Choo's al een ENORM succes, ik ben ontzettend benieuwd of dit net zo'n groot succes gaat worden en hoe de collectie er uit ziet.

To be continued…