Sommigen van jullie zullen de website Girlscene wel kennen. Girlscene is een website met veel beauty, mode, make-up en lifestyle. Voor dit schooljaar (wat voor mij alweer begonnen is…) heeft Girlscene een hele leuke agenda uitgebracht!

DSC07455

In de gewone winkels zoals V&D en de Bruna kon ik maar geen agenda vinden die naar mijn zin was. De één was te druk, de ander was te roze, bij die zaten er weer irritante dingen aan en bij de ander was er te weinig notitieruimte. Pff!

Al eerder had ik de Girlscene agenda gespot, en dus besloot ik nog eens een kijkje te nemen. Hij leek me ontzettend leuk, helemaal mijn smaak. Ik mocht hem bestellen en dat heb ik dan ook gedaan!

DSC07454

Zoals je ziet is de agenda lekker roze, maar niet té overheersend. Dat vond ik tenminste. De zilveren steentjes er op vond ik ontzettend leuk. Ook zitten er wat hangertjes aan. O.a. de bekende Girlscene schoen en de gekrulde G.

DSC07456

Ruimte voor je eigen blog of website! Yay. :)

DSC07458

Niet alle bladzijdes zien er zo uit, dit is slechts een van de vele printjes die je kan vinden op de achtergrond. Ik vind het super mooi! Niet te druk, lekker overzichtelijk en heerlijk girly.

DSC07459

In de agenda vind je ook lekker veel leesvoer. Tips & tricks, alles wat met beauty te maken heeft en natuurlijk een beetje lifestyle en mode. Vind ik helemaal leuk!  

De agenda heb ik nu al een paar weken en ik heb hem ook al gebruikt voor school. Ik ben er erg tevreden mee! Mooi papier, alles lekker overzichtelijk en veel notitieruimte. Super! Ik ben heel blij dat ik een agenda heb gevonden die helemaal naar m'n zin is. ;)

Wat voor agenda heb jij?