Voor mijn verjaardag kreeg ik een heel leuk pakket met allemaal beautyspulletjes van vriendin Linda. Hierin zat ook deze crème van Vaseline voor je handen en je nagels. Deze crème gebruik ik nu een paar weken en vandaag review ik hem.

DSC06865


Over Vaseline

De geschiedenis van Vaseline begon al in 1859. De 22-jarige Robert Chesebrough reisde naar Pennslvania en ontdekte dat oliearbeiders hun huid insmeerden met resten die aan hun olieboren zaten. Dit deden zij omdat het hielp bij het herstel van snij- en brandwonden.
Chesebrough nam het mee en hij slaagde erin om een Petroleum Jelly product op de markt te brengen: dit was namelijk de werkzame stof uit de olieresten.

Aan het einde van de jaren 80 van de vorige eeuw werd er in heel Noord-Amerika één potje per minuut verkocht en waren veel artsen enthousiast. Nu is Vaseline uitgegroeid tot een merk wat bijna iedereen kent.

Beautiful hands

Mijn Mening

Deze crème gebruik ik heel graag voor mijn handen en nagels. Het product zelf ruikt heel lekker, en is lichtroze van kleur. De crème is niet vet en trekt snel in. Het laat dus geen vettig laagje achter op mijn huid. Het maakt mijn handen lekker zacht en soepel. Wat dit betreft maakt Vaseline haar belofte zeker waar! Ook nagelriemen worden zacht en soepel door deze crème. Of het mijn nagels ook echt sterker maakt kan ik niet echt beoordelen. Ik heb vrijwel altijd nagellak of nagelverharder op, dus ik weet niet of het mijn nagels ook daadwerkelijk sterker maakt.

Al met al is dit een goede en verzorgende crème voor je handen en nagels! Ik gebruik deze crème heel graag.

Vaseline is te koop bij diverse drogisterijen, zoals de Etos, DA en het Kruidvat. Deze crème kost ongeveer 2 tot 3 euro.