Vandaag heb ik een swatch voor jullie van een nagellak uit de Canada by W.I.C. collectie van Herôme. Jullie konden al eerder lezen over deze nieuwe lijn met mooie lakjes (geïnspireerd op het veelzijdige land Canada), en vandaag laat ik jullie er eentje zien.

Om precies te zijn heb ik kleur Vancouver. Dit schreef ik in het vorige artikel over deze kleur:

Vancouver is prachtige donkergroene kleur. Uiteraard vernoemd naar de stad Vancouver. Dit is een bosrijke omgeving met een schone lucht en een mild klimaat. ‘Een prachtige stad, voor een prachtige W.I.C. kleur,’ aldus Herôme. 

Ik weet niet wat jullie ervan vinden, maar ik vind het echt een prachtige kleur. Het doet me echt een beetje denken aan Kerst! Het flesje ziet er verder prima uit (zoals alle flesjes van W.I.C. eigenlijk), en het kwastje is van goede kwaliteit!

Deze nagellak lakt naar mijn mening erg goed. Na één laagje dekt de lak al bijna helemaal en na twee laagjes dek hij volledig. Met het kwastej kun je de lak prima gelijkmatig aanbrengen. Na ongeveer 3 dagen had ik al wat beschadigingen, maar dit zegt eerder iets over mijn nagels dan over de lak denk ik.

Dan nu de swatch:

De onderste foto is in zonlicht genomen. In gewoon licht is de kleur ietsjes donkerder.

Ik moet zeggen dat ik dit echt een hele mooie kleur vind! Het enige wat misschien vervelend kan zijn, is dat de kleur niet zo goed matcht met je kleding. Ik heb bijvoorbeeld geen (donker)groene kleding! Zelf heb ik hier niet zo’n probleem mee, maar ik hoor vaak dat meiden willen dat hun nagellak matcht met hun kleding.

 

Om een lang verhaal kort te maken: ik vind het een erg mooie kleur en over de lak zelf ben ik erg tevreden! Brengt fijn aan, mooie kleur, helemaal prima.  Een W.I.C. nagellak kost €7,50 per stuk of twee voor €12,50 en is te koop bij diverse parfumerieën, drogisterijen of via www.herome.com.