Vandaag een review over The Devil Wears Red van Catrice. Dit lakje heb ik al een poosje in mijn bezit, en heb ik gekocht omdat ik mooie swatches op het internet had gezien! Voor een €2,49 kon ik het natuurlijk niet laten liggen..

DSC06834_bewerkt-1

De lak komt, zoals alle Catrice nagellak, in een rond flesje met een ronde dop. Ik vind het een mooie verpakking, zonder al te veel poespas. Het enige wat ik jammer vind is dat het Catrice logo niet te lezen is. Ook plakt het Kruidvat altijd plakband op de lakjes. Groot minpunt, Kruidvat!

De kleur van de lak zelf vind ik erg mooi. Het eerste laagje is rood-achtig, maar na het tweede laagje is het  meer donkerrood. Het is een bijzonder en classy kleurtje, mits je het goed aanbrengt. Met deze lak zie je namelijk heel snel uitschietertjes! Dus dames, let er goed op dat je je nagels perfect lakt! Anders valt het op. Dit kan een nadeel zijn aan donkere nagellak.

De formule is prima, eigenlijk net als alle andere Catrice lakjes. Met het kwastje gaat het aanbrengen goed. Soms had ik wat moeite met het gelijk verdelen van alle lak, misschien zie je dit ook wel terug op de swatch met flits. De lak brengt dus niet altijd even gelijk aan, dit is het enige minpuntje.

Verder chipte de lak al vrij snel bij mij. Nu moet ik wel zeggen dat ik dit altijd heb: nagellak kan bij mij nooit langer dan een paar dagen mooi blijven zitten.  

DSC07463

Zonder flits

DSC07464

Met flits
(het was een bewolkte dag)

Voor €2,49 heb je al een potje Catrice lak met 10 ml nagellak, wat 2 ml meer is dan Gosh! Catrice is te koop bij het Kruidvat en bij de Trekpleister.

Meer Catrice nagellak reviews van mij lezen? Klik hier, hier, hier, of hier!