De naam van deze mascara verraadt de belofte eigenlijk al: False Lash Effect. Deze mascara van Max Factor zou je het zogenaamde valse wimpers effect bezorgen. Maar doet hij dat ook echt? Ik gebruik deze mascara al even en kan jullie dus precies vertellen of deze mascara doet wat ‘ie beloofd!

DSC06450Deze mascara viel mij als eerste op omdat de verpakking zo dik is! In het begin zal dat even wennen zijn met aanbrengen. Ik was de Pupa Ultraflex mascara gewend, en die was een heel stuk dunner. Maar na een tijdje was ik er helemaal aan gewend en is het geen probleem meer!
Verder vind ik de verpakking er mooi uit zien. De mascara is goed verpakt zodat je zeker weet dat hij niet al getest is.

Dan nu over het borsteltje: die is groot en dik. Kijk maar:

Max factor false lash effect 
Je zou misschien denken dat het aanbrengen vrij lastig gaat, maar het gaat juist heel makkelijk! Door de vorm en de grootte van het borsteltje kun je in bijna één keer al je wimpers meepakken! Dit vind ik heel handig.

Dan nu het effect:

 Swatch Max Factor mascara

Zoals je ziet heb je na één laagje mooi gescheiden wimpers, met veel volume. Heel natuurlijk! Na twee laagjes worden je wimpers al wat dikker en na drie laagjes vind ik deze mascara op zijn mooist. Zoals je ziet scheidt de mascara je wimpers goed, alleen bij drie laagjes wat minder.

Ik vind niet dat de mascara een valse wimpers effect geeft, dat is wel jammer. Dat is immers wel wat Max Factor ons doet geloven. Desalniettemin vind ik het een hele fijne mascara, echt de beste die ik ooit gehad heb.

Max Factor is te koop bij het Kruidvat, DA, Trekpleister, Etos en andere drogisterijen. Voor een False Lash effect mascara betaal je €16,95.