Begin september vertelde ik jullie al over het feit dat H&M en Lanvin gaan samenwerken. De collectie is op dit moment bekend, en dat kon natuurlijk niet achterblijven op Pink Sensation. Ik presenteer u: een deel van de Lanvin Hartje H&M collectie!

Lanvin voor H&M klein
 Klik op de afbeelding voor een groter formaat

Als we naar de collectie kijken zien we dat het echte Lanvin creaties zijn. Kijk maar naar de asymmetrische lijnen en de ruches. Lanvin deed dit ook in eerdere collecties. Voor elke gelegenheid zit er wel iets bij. Voor een chique etentje tot een gewone schooldag.

Lanvin voor H&M klein 2
 Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

De prijzen van de items liggen ver uiteen. De prijzen liggen ongeveer tussen de €200 en €10.

De Lanvin Hartje H&M collectie ligt vanaf 23 november in de winkels! Voor de hele collectie kun je o.a. op StyleToday kijken. In Nederland zal de collectie op vier H&M locaties  te verkrijgen zijn: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. De collectie is ook te koop via de online shop van H&M.

Om alles goed te laten verlopen zijn er op 23 november regels opgesteld. De eerste 320 mensen in de rij mogen als eerste naar binnen en krijgen een polsbandje. Met dit polsbandje mag je 15 minuten op de dames afdeling winkelen. Verder mag een klant slechts één maat of stuk per artikel.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze collectie vinden. Laat het even weten bij de comments!