Pupa Milano verrast ons vaker met leuke producten en mooie make-upkits. Het duurde dan ook niet lang voordat zij weer met een nieuwe verrassing kwamen: "Butterfly Effect" van Pupa. Het Italiaanse make-upmerk heeft twee nieuwe kits ontwikkeld: beide in de vorm van een vlinder.
.

Pupa Milano Butterfly Effect 

Vlinders vind ik erg mooi. Mijn persoonlijke blog heet niet voor niets 'Vlinderen'. Jullie snappen vast wel dat ik aangenaam verrast werd door deze mooie kits. Ik kon dan ook niet wachten om een kit voor jullie te testen. Overmorgen kunnen jullie een review lezen, vandaag vertel ik jullie wat meer over beide kits.

Pupa Butterfly Effect 1 Pupa Butterfly Effect 2Miss Butterfly is een make-up kit in de vorm van een vlinder. In deze kit zitten twee compacte oogschaduws, twee ultra glanzende lipglossjes en een klein spiegeltje. Verkrijgbaar in zes verschillende uitvoeringen. Deze kit kost €9,95.

Pupa Butterfly Effect 3Pupa Butterfly Effect 4 

Butterfly in Bloom is een make-upkit met ronde vormen en een kleurige vlinder op de bovenkant. Aan de binnenkant zit een grote spiegel. Verder zit er een blush in, een compacte oogschaduw, drie compacte oogschaduws met glitter, een oogschaduwapplicator en drie creamy lipsticks. Deze is een tikje duurder:  €19,95.

Als je het mij vraagt zijn deze kits heel orgineel en ontzettend leuk voor in je stash.  

Heb je geen idee waar je deze kits kan kopen? Ga dan even naar www.pupa.nl! Hier kan je precies zien waar Pupa Milano te koop is.