Een nieuwe terugkerende rubriek op Pink Sensation: Mode Musthaves. Een bezoeker kwam tijdens het invullen van de enquete op het idee om voor elk seizoen alle mode musthaves met jullie te delen. Dit vind ik een heel goed idee, dus vanaf nu elk seizoen: Mode Musthaves!

 Mode Musthaves 
In dit artikel laat ik jullie dus alle mode musthaves zien voor deze winter.

– Nep bont
Wat we anno 2010 ook nog steeds zien is nep bond! We gaan tegenwoordig massaal voor nep en dat is natuurlijk alleen maar goed. Of het nou aan je jas zit of aan je tas, het is hip! Wat je tegenwoordig ook veel ziet zijn vestjes/giletjes van bont.

- Beige
Deze kleur gaan we steeds meer zien deze winter. Beige is erg subtiel en kan daarom prima als 'nude' bestempeld worden. Deze winter mag alles beige zijn. Een mooie jurk, een hippe tas of een leuk vestje. Het kan allemaal! Wat we ook niet mogen vergeten: beige accessoires.

Mode Musthaves winter 2010 - Enkellaarsjes
Wat je deze winter ook niet mag missen zijn de enkellaarsjes. Deze laarsjes zijn niet alleen cute, maar zijn ook super vrouwelijk. Ga bij voorkeur voor een (slee)hak!

– Studs
Ook dit seizoen zijn ze weer van de partij: de studs! Geeft je tas, je schoen of je riem net even iets extra's. Maar niet alleen op accessoires, ook op kleding staat het helemaal stoer.

– Leer
Leer is ook weer helemaal in. Pas wel op dat het niet ordinair maakt, want dat wil leer nog wel eens doen. Ga voor een mooie leren jas of een mooi paar laarzen! Daar kom je de winter wel mee dooe. Hiernaast zien we ook leggings broeken, topjes en jurkjes.

Uiteindelijk is het natuurlijk aan jezelf of je helemaal meegaat met de trends, of er lekker je eigen draai aan geeft! ;)