Het lijkt wel Pupa-week bij Pink Sensation! Ik reviewde al eerder deze week de  Perfect Match kit en eergisteren konden jullie lezen over twee nieuwe kits van Pupa: "Butterfly Effect". Deze twee kits zijn geïnspireerd op de vlinder, en zo ziet  de verpakking er dan ook uit. Veel meiden lieten weten dat ze het een beetje kinderlijk vonden. Maar is dit echt kindermake-up?
.

DSC08774 2 
.
Zoals je op bovenstaande foto kan zien ga ik de Miss Butterfly kit reviewen. In deze kit zitten twee kleuren oogschaduw en twee kleuren lipgloss. Tevens zit er een klein spiegeltje aan de binnenkant, wat het een on-the-go product maakt. Erg handig, als je het mij vraagt.


De verpakking vind ik echt ontzettend leuk en mooi. Persoonlijk vind ik het niet kinderachtig ogen, misschien een beetje, maar niet zó erg dat ik dit product nooit zou kopen. Ik vind het leuk, en weer eens wat anders van Pupa. Denk maar eens aan de kerstcollectie, dit was wel een collectie met luxe verpakkingen. Pupa wisselt dus lekker af.

Als we de kit openmaken zien we twee paarse oogschaduws, en een rode en roze lipgloss.
.

DSC08776 
.
Dan over de pigmentatie. Ik ben met één veeg van beide oogschaduws over mijn hand gegaan en ik was eerlijk gezegd niet meteen enthousiast. De pigmentatie kan beter, zeker als je het vergelijkt met bijv. mijn 88 palette. Jammer! Ondanks dit kan je er denk ik wel een mooie look mee maken, omdat er wel kleur vanaf komt, maar gewoon niet zoveel als ik gehoopt had.

De oogschaduw is dus wel oké, maar de lipgloss vond ik iets minder. Ik heb geprobeerd om de gloss goed te swatchen (ook met één veeg, zoals ik altijd doe) maar er kwam helaas geen kleur vanaf. Mooie rode of roze lippen zit er met dit kitje dus niet in. Ik denk dat de gloss vooral bedoeld is voor een glossy look, zonder veel kleur. Ik had zelf wel iets meer kleur willen zien, want dit is gewoon bijna transparant. Zie onderstaande foto.
.

Pupa Butterfly Effect swatch 
.
De lipgloss valt me dus een beetje tegen, de oogschauduw kan er wel mee door. Al met al ben ik wel blij met het kitje, omdat ik het er zo mooi uit vind zien. Een ooglook zou je er wel mee kunnen maken, maar verwacht geen overvloed aan pigment!

Deze Miss Butterfly kit van Pupa kost €9,95. Kijk even op Pupa.nl voor de verkooppunten bij jou in de buurt!